Fan van SC Cambuur
Nieuws

Bekerstunt voor SC Cambuur o19

Voor vier teams van de jeugdopleiding van SC Cambuur stond afgelopen weekend de eerste officiële wedstrijd van het seizoen op het programma. O19 zorgde voor een stunt door ten koste van Feyenoord verder te bekeren, terwijl ook O21 zich voor de volgende ronde plaatste.

O21 bereikt volgende bekerronde
SC Cambuur O21 bereikte zaterdag de volgende ronde van de beker door Alphense Boys met 1-6 te verslaan. Het verschil werd pas in de tweede helft gemaakt, toen vijf van de zes geel-blauwe doelpunten vielen.

O19 stunt tegen Feyenoord
In het oude Cambuur Stadion zorgde SC Cambuur O19 voor een stunt door zich ten koste van Feyenoord te plaatsen voor de volgende ronde van de beker. Na negentig minuten prijkte een 1-1 stand op het scorebord, waarna de ploeg van trainer Justin van der Dam de strafschoppen beter nam (5-4).

SC Cambuur O19 – Feyenoord O19 1-1 (SC Cambuur w.n.s.)
57. 0-1, Feyenoord
61. 1-1, Van der Heide

O17 delft onderspit in Dordrecht
SC Cambuur O17 slaagde er niet in de eerste ronde van de beker te overleven. De ploeg van trainer Jan Hulzinga ging ondanks een 0-1 voorsprong onderuit tegen FC Dordrecht. De club uit Zuid-Holland won de wedstrijd met 4-1.

O15 uitgeschakeld in beker
Ook SC Cambuur O15 slaagde er niet in om de eerste officiële wedstrijd van het seizoen in een zege om te zetten. Het bekerduel met NAC Breda eindigde in een 5-3 overwinning voor de thuisploeg.

NAC Breda O15 – SC Cambuur O15 5-3
6. 1-0, NAC Breda
17. 1-1, Kingma
23. 2-1, NAC Breda
40. 3-1, NAC Breda
47. 3-2, Boufennara
48. 4-2, NAC Breda
72. 5-2, NAC Breda