Fan van SC Cambuur
Nieuws

Bewaakte fietsenstalling bij Kooi Stadion voor e-bikes

Kom je op zondag 18 augustus met de elektrische fiets naar het Kooi Stadion? SC Cambuur biedt een bewaakte fietsenstalling aan waar jij jouw e-bike veilig kunt stallen.

Zoals eerder gecommuniceerd adviseert de club om zo veel mogelijk te voet of per fiets naar het stadion te komen. Niet alleen maakt dit het wedstrijdbezoek zo aangenaam mogelijk, ook past dit bij de ambitie die SC Cambuur heeft op het gebied van duurzaamheid.

Omdat de e-bike de afgelopen jaren een flinke opmars heeft gemaakt, biedt SC Cambuur een bewaakte fietsenstalling aan waar jij tijdens thuiswedstrijden jouw elektrische tweewieler kwijt kunt. De bewaakte fietsenstalling is uitsluitend voor e-bikes en bevindt zich op een steenworp van het stadion, in de Noord/Oost-hoek naast de McDonalds.

De fietsenstalling opent komende zondag om 10.15 uur en wordt tot 15.00 uur bewaakt. Je kunt je fiets ook na 15.00 uur ophalen, maar er is dan geen toezicht. Het kost normaal gesproken 2 euro om je e-bike te stallen, maar bij de eerste wedstrijd kan dat kosteloos. De opbrengsten komen ten goede aan Cambuur Verbindt, de maatschappelijke stichting van SC Cambuur. De fietsenstalling wordt ook volledig georganiseerd en bemand door Cambuur Verbindt.