Fan van SC Cambuur
Nieuws

De vierde nieuweling bij SC Cambuur met interview

De vierde inkomende transfer voor SC Cambuur! Benjamin Pauwels zal vanaf komend seizoen de geel-blauwe clubkleuren verdedigen. De jonge Belg komt over van Beerschot V.A. en heeft zich voor drie seizoenen verbonden aan de Leeuwarder volksclub.
Vorige zomer maakte Pauwels de overstap naar Beerschot V.A., waar hij onder trainer Dirk Kuyt twintig keer in actie kwam en zich met die club tot trotse kampioen van de Challenger Pro League kroonde.
De nieuwe vleugelaanvaller van SC Cambuur is volgens technisch manager Lars Lambooij "jong, ambitieus en talentvol". Benjamin heeft onze aandacht getrokken en met zijn specifieke wapens kan hij onze selectie versterken. Daarnaast is hij ook nog eens enorm gedreven en gaat hij wat dat betreft nog veel beter worden dan hij nu al is.”

Het is tijd voor een nadere kennismaking met de versterking
Pauwels zegt: “Ik ben blij dat ik hier ben”. SC Cambuur is een ambitieuze club die zich richt op aanvallend en attractief voetbal, wat goed bij mij past. Ik ben een speler die graag zijn tegenstander opzoekt, snel is op de eerste meters en veel kansen creëert.”
Pauwels hoopt komend seizoen met SC Cambuur hoge ogen te gooien. Het is mijn doel om kampioen te worden. Ook hoop ik veel goals te maken en assists te geven. Bovendien wil ik mijn spel aan de supporters tonen. Ik kijk ernaar uit om kennis met ze te maken.”