Fan van SC Cambuur
Nieuws

DEFINITIEVE PROGRAMMA KEUKEN KAMPIOEN DIVISIE SEIZOEN 2024/2025 BEKEND

De KNVB heeft het speelschema van de Keuken Kampioen Divisie voor het seizoen 2024/2025 definitief vastgesteld. Ten opzichte van het conceptprogramma is er voor SC Cambuur een belangrijke wijziging doorgevoerd: de allereerste wedstrijd in het Kooi Stadion is verplaatst naar zondag 18 augustus (12.15 uur).

In het conceptprogramma stond dat SC Cambuur het op vrijdag 16 augustus zou opnemen tegen Helmond Sport. Op verzoek van de club is de wedstrijd twee dagen naar achteren geschoven. Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, licht de wijziging toe: “Zoals iedereen weet wordt er momenteel keihard gewerkt om het nieuwe stadion speelklaar te krijgen in augustus. Alles wat we kunnen doen om gunstigere omstandigheden te creëren om te kunnen voetballen laten we dan ook niet onbenut en spelen bij daglicht is vanuit veiligheidsperspectief altijd een beter uitgangspunt.”

Ook de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo heeft een andere speeldatum gespeeld. Dat duel wordt op vrijdag 28 februari (20.00 uur) in plaats van zaterdag 1 maart (16.30 uur) gespeeld. Verder zijn er geen wijzigingen ten opzichte van het conceptprogramma. Dat betekent dat voor SC Cambuur het nieuwe seizoen op vrijdag 9 augustus begint met een uitwedstrijd tegen MVV Maastricht. De aftrap vindt plaats om 20.00 uur.

Het volledige speelschema is hier te vinden.

https://www.knvb.nl/nieuws/betaald-voetbal/competitiezaken/69346/competitieprogramma-eredivisie-en-keuken-kampioen