Fan van SC Cambuur
Nieuws

Effektief en SC Cambuur intensiveren nauwe samenwerking

Effektief is de nieuwe officiële schoonmaakpartner van SC Cambuur. Het bedrijf wordt voor een periode van minimaal vijf jaar verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden binnen het Kooi Stadion.

Effektief

Deze samenwerking intensiveert de band tussen Effektief en SC Cambuur. Eerder werd al bekendgemaakt dat Gang van Zaken, net als Effektief een zelfstandig onderdeel van de Effektief Groep, in het nieuwe stadion de officiële horecapartner van de Leeuwarder club wordt. Effektief is dit seizoen bovendien trotse rugsponsor van SC Cambuur.

Als allround schoonmaakbedrijf gaat Effektief in het Kooi Stadion diverse schoonwerkzaamheden voor zijn rekening nemen. Zo zal het bedrijf ervoor zorgen dat onder meer de tribunes, omlopen, pleinen, kiosken, toiletten en kantoren brandschoon blijven.

Het doet algemeen directeur Ard de Graaf goed dat Effektief zich als Premium Partner heeft verbonden aan SC Cambuur. “We zijn er trots op dat we in het nieuwe stadion op het gebied van schoonmaak en horeca nauw gaan samenwerken met een bedrijf dat dezelfde ambities en waarden heeft. Effektief zit al jaren in de lift en we kijken ernaar uit om de komende jaren samen door te groeien.”

Remko Stolk, algemeen directeur van Effektief, onderstreept die woorden. “Als landelijk opererend bedrijf hechten we veel waarde aan regionale betrokkenheid. We zijn blij dat we bij SC Cambuur iets terug kunnen doen voor de regio waar onze wortels liggen en het Kooi Stadion ook óns nieuwe thuis kunnen noemen.”

Gratis drankje
Effektief en Gang van Zaken heffen op zondag 18 augustus het glas op zowel de samenwerking met SC Cambuur als de vuurdoop van het Kooi Stadion. Iedere supporter krijgt bij binnenkomst in het stadion een coupon waarmee bij een van de horecapunten een gratis drankje (koffie, thee, frisdrank, huiswijn of bier) kan worden gehaald.

Over Effektief
Effektief is een middelgroot schoonmaakbedrijf met enthousiaste en gedreven medewerkers. Effektief is in 1953 opgericht in Groningen en deze roots vertalen zich in een nuchtere, pragmatische mentaliteit. Mede hierdoor is het bedrijf door de jaren heen uitgegroeid tot een top 10-speler in Nederland. Het hoofdkantoor zit nog steeds zoals vanouds in Groningen, maar inmiddels zijn er ook vestigingen in Drachten en Aalsmeer.

Kijk voor meer informatie op www.effektief.nl.

Foto’s: Cambuur Media