Fan van SC Cambuur
Nieuws

Eigen skybox voor trouwe partner Levo in het Kooi Stadion

Al jarenlang een vertrouwd gezicht binnen de sponsorgroep en het Cambuur Stadion en het was dan ook niet de vraag of Levo mee zou verhuizen naar Ons Nieuwe Thuis, maar in welke vorm. Dat is het Premium Partnerschap geworden, in combinatie met een eigen skybox en zichtbaarheid in het Kooi Stadion zelf.

De samenwerking tussen het trouwe familiebedrijf uit Franeker en de volksclub uit Leeuwarden is daarmee met vijf seizoenen verlengd en daar is de directie Levo uiteraard maar wat trots op. “SC Cambuur en Levo zijn inmiddels haast onlosmakelijk met elkaar verbonden en dat is natuurlijk niet toevallig. Beide staan we voor ons woord en gaan we graag duurzame relaties aan. Daarin vinden we elkaar en natuurlijk kijken wij ook enorm uit naar het nieuwe stadion dat simpelweg prachtig is geworden.”

Woorden die Ard de Graaf, algemeen directeur van SC Cambuur, alleen maar kan onderschrijven. “Toen ik zo’n dertien jaar geleden bij deze club kwam was Levo al een betrouwbare partner van de club en dat zijn ze al die tijd gebleven. Dat is absoluut niet vanzelfsprekend en het zegt veel over hoe Levo en de familie Rollingswier zaken doen en als mensen in elkaar steken. We zijn dan ook zeer verheugd dat we deze fijne samenwerking voort kunnen zetten in Ons Nieuwe Thuis.”

Dank voor de trouwe steun en op naar vijf mooie seizoenen!

Over Levo
Levo is in 1916 opgericht als onafhankelijk familiebedrijf en is dat tot op de dag van vandaag gebleven. Gevestigd in Franeker en gehuisvest in een ultramoderne fabriek worden plantaardige oliën, frituuroliën, margarines en sauzen geproduceerd.

LEVO-nieuw-stadion-865x577

Bekende producten zijn het groene blik slaolie van twintig liter en Grenada Gold frituurolie, de beste olie voor frites en snacks! Waar het begon met de verwerking van vetten en de productie van margarines wordt er vandaag de dag een breed scala aan producten vervaardigd.

Alle sauzen zijn gluten- en lactosevrij en exclusief voor de horeca. De geproduceerde margarines en specialiteiten zijn bestemd voor export. De producten worden afgevuld in unieke, innovatieve en afval besparende verpakkingen.

Kijk voor meer informatie over Levo op www.levo.nl.

Bron: SC Cambuur