Fan van SC Cambuur
Nieuws

Erik Schouten verbaasd over uitspraak Foeke Booy.

Aanvoerder Erik Schouten van SC Cambuur heeft verbaasd gereageerd op de uitspraken van technisch manager Foeke Booy waarin hij vertelde dat zowel Schouten als Jamie Jacobs hun contract vermoedelijk niet zouden verlengen.

De 30 jarige aanvoerder zei tegen VI dat hij wel een beetje verbaasd was over de uitspraak van Booy. Schouten zei dat zijn zaakwaarnemer de gesprekken met Cambuur doet en ik heb die zaakwaarnemer bewust omdat ik zelf zo min mogelijk van mee wil krijgen. Pas op het einde van de gesprekken kom ik in beeld zegt hij, als ze er tenminste uit zijn en ik heb daar nog niks van gehoord.

"Zoals ik er naar kijk ligt het balletje nog steeds in het midden. Na het seizoen zal ik het wel horen", vervolgt Schouten, voor wie de nodige interesse is. "Ik sta er goed op, dat is heel mooi. Aan de andere kant ben ik me er ook bewust van dat ik bij een fantastische club zit. Het gaat hier zo tekeer, het leeft zo geweldig in Leeuwarden. Maak je dat bij andere eredivisie clubs net zo mee? Dat vraag ik me wel af. Dat is natuurlijk ook iets om bij stil te staan als het over mijn toekomst gaat. De club mag natuurlijk ook zelf zijn keuzes maken, maar ik zeg nooit nooit. We gaan het zien", besluit de verdediger.