Fan van SC Cambuur
Nieuws

Issa Kallon: "Hij zegt dat hij me binnenkort een assist gaat geven"

Linksback Alex Bangura en linksbuiten Issa Kallon worden in Leeuwarden regelmatig de 'tandem op links' genoemd. Zij maken beide indruk bij SC Cambuur

Ze wisten elkaar namelijk vaak te vinden wanneer SC Cambuur via de linkerkant een aanval opzette. "Ik merk zelf dat wij de laatste weken niet veel aan bod komen, dat teams er wel gewoon op letten", aldus Bangura in gesprek met ESPN.

"Ze zetten ons vaker vast, dwingen ons over de rechterkant, zodat wij iets minder in het spel komen. Maar in de wedstrijd komen er altijd wel momenten. Daar proberen we gebruik van te maken", benadrukt Kallon.

De twee waren in het seizoen 2021/2022 samen betrokken bij acht van de 23 doelpunten van de club uit Leeuwarden. Bangura was nog niet de aangever op Kallon, andersom was dat wel het geval. "Hij zegt tegen me dat hij me binnenkort ook een assist gaat geven, dus ik wacht er nog op", lacht Kallon.

Bron: cambuurfront.nl

"Het seizoen duurt nog lang, dus ik hoop dat ik hem nog een keer kan bedienen, zodat hij ook een keer een goal via mij kan prikken", besluit Bangura.