Fan van SC Cambuur
Nieuws

Mark Diemers terug bij SC Cambuur

SC Cambuur meldt zojuist op hun website dat Mark Diemers terugkeerd bij SC Cambuur. Het volgend eschrijft de club op hun website

Geboren en getogen in Leeuwarden, de hele Jeugdopleiding van SC Cambuur doorlopen, opgeklommen naar de top van Nederland en nu op 30-jarige leeftijd terug op het oude nest in een nieuw stadion. Het is het jongensboek van Mark Diemers en de witte rook komt inmiddels uit het Kooi Stadion: Mark Diemers is thuis!
Mark

De oud-speler van onder meer FC Utrecht en Feyenoord heeft in Leeuwarden een contract getekend voor twee seizoenen en zal per direct aansluiten bij de manschappen van Henk de Jong.

Diemers zette zijn eerste stappen op het voetbalveld bij L.A.C. Frisia 1883 en na het doorlopen van de Jeugdopleiding werd hij in 2013 kampioen van de Keuken Kampioen Divisie met SC Cambuur. Vervolgens verdedigde hij de kleuren van respectievelijk FC Utrecht, De Graafschap, Fortuna Sittard, Feyenoord, Hannover ’96, FC Emmen en AEK Larnaca (Cyprus).
DSC09697-8-1-2048x1365

“Het is inderdaad een jongensboekachtig verhaal”, erkent ook technisch manager Lars Lambooij. “Wat ik vooral ook mooi vind om te zien bij Mark is hoe hongerig hij is en er echt iets van wil maken. Zijn kwaliteiten zijn onomstreden en de ervaring en leiderschap die hij met zich meebrengt is iets wat we heel goed kunnen gebruiken.”

Welkom thuis, Mark!

Foto: Cambuur Media