Fan van SC Cambuur
Nieuws

Mogelijk vanaf woensdag seizoenkaarten afhalen

SC Cambuur maakt het volgende bekend op hun website.

Nog iets minder dan drie weken en dan gaat de bal voor de allereerste keer rollen in Ons Nieuwe Thuis: het Kooi Stadion. Er wordt momenteel keihard gewerkt om het stadion speelklaar te maken en zonder onvoorziene omstandigheden gaat dit lukken. Wel is het goed om alvast rekening te houden met veel tijdelijke voorzieningen in en rondom het stadion en daarbij zullen we een beroep doen op ieders flexibiliteit. Hierover volgt later meer informatie.

Een ander praktisch punt is het afhalen van de fysieke seizoenkaarten. Dit is mogelijk vanaf aanstaande woensdag (31 juli) om 13.00 uur in Supportershome ’t Hertje. Er worden meerdere afhaaldagen en -avonden georganiseerd om iedereen te faciliteren en wees gerust als je op korte termijn niet kunt; dit blijft mogelijk tot de aftrap van de eerste wedstrijd.

Neem voor het afhalen altijd je ID-bewijs of de bevestigingsmail mee en het is uiteraard mogelijk om de pas van een mede-supporter op te halen. Ook dan heb je een kopie van het ID-bewijs en/of de mail van de betreffende supporter nodig.

Let op: de seizoenkaarten zijn gesorteerd op basis van het relatienummer, zorg dus dat je deze bij de hand hebt. Deze vind je in de mail of het inlogportaal van Tymes4 (in het menu onder ‘mijn seizoenkaarten’).

Hieronder de afhaaldata in Supportershome ‘t Hertje:
Woensdag 31 juli: 13.00 – 20.00 uur (afhaalavond)
Donderdag 1 augustus: 13.00 – 20.00 uur (afhaalavond)
Vrijdag 2 augustus: 09.00 – 20.00 uur (afhaalavond)
Maandag 5 augustus: 09.00 – 20.00 uur (afhaalavond)
Dinsdag 6 augustus: 09.00 – 17.00 uur
Woensdag 7 augustus: 09.00 – 20.00 uur (afhaalavond)

Digitale seizoenkaart
Voor de goede orde: iedere seizoenkaarthouder heeft naast een eventuele fysieke seizoenkaart ook een digitale seizoenkaart waarmee de thuiswedstrijden in de competitie kunnen worden bezocht. Als seizoenkaarthouder heb je dus niet per se de fysieke pas nodig om het Kooi Stadion binnen te komen.

72 uur
Nog geen seizoenkaart? De vrije verkoop van seizoenkaarten is inmiddels in volle gang. Mocht je bij het kopen van een seizoenkaart een fysieke pas aanschaffen, dan kun je de hardcard 72 uur later ophalen. Klik hier voor meer informatie over het kopen van een seizoenkaart.

Bron: SC Cambuur