Fan van SC Cambuur
Nieuws

NAC Breda Trekt Aan Het Langste Eind, 3-2 Triomf Ondanks Terugvechten van Cambuur

Nac had al vroeg een  0-3 voorsprong genomen tegen Cambuur.  Cambuur wist nog wat spanning terug te brengen in de tweede helft met een aansluitend doelpunt, maar uiteindelijk was het NAC dat met 2-3 won. In de eerste dertig minuten nam NAC Breda de leiding, dankzij een doelpunt van Tom Boere, geholpen door Victor Wernersson. In de 37ste minuut vergrootte Boy Kemper de voorsprong tot 2-0 voor NAC Breda, met een assist van Boere. Voor de rust werd de voorsprong verder uitgebouwd tot 3-0 door Jan Van den Bergh, met ondersteuning van Clint Leemans. Bijna een half uur voor het einde van de wedstrijd, scoorde Michael Breij namens Cambuur aangemoedigd door Marcel Schaapman. Cambuur bracht de stand in de 79ste minuut opnieuw omhoog toen Breij weer scoorde, ditmaal op assistentie van Thomas Poll. Cambuur kon echter geen comeback in de wedstrijd maken, waardoor de eindstand op 3-2 kwam. Cambuur heeft in de laatste vijf wedstrijden één keer gewonnen en vier keer verloren. NAC Breda won twee keer, speelde één keer gelijk en verloor twee keer. Dit was de derde keer dat NAC Breda won met een verschil van slechts één doelpunt. Aankomende vrijdag om 20.00 uur speelt NAC Breda thuis tegen Telstar in het Rat Verlegh Stadion.