Fan van SC Cambuur
Nieuws

Overzicht jeugdopleiding SC Cambuur

O21 flink onderuit
Waar SC Cambuur O21 bij de start van de competitie gelijkspeelde tegen NAC Breda (0-0), ging het zaterdag in de tweede speelronde onderuit. De ploeg van Jordi Roelofsen moest zijn meerdere erkennen in FC Twente/Heracles Academie, dat de wedstrijd met ruime cijfers won: 4-0.

O19 in blessuretijd onderuit
Twee keer terugkomen van een achterstand, maar toch onderuit gaan. Het overkwam SC Cambuur O19 zaterdag tegen ASC Waterwijk. In blessuretijd scoorden de bezoekers tweemaal, waardoor het team van Justin van der Dam de wedstrijd met 2-4 verloor.

O17 na zege steviger aan kop
SC Cambuur O17 verstevigde zaterdag de koppositie door ook de derde wedstrijd van het seizoen te winnen. Mede dankzij drie doelpunten in de eerste tien minuten, werd SML op overtuigende wijze verslagen. Komende zaterdag wacht O17 een duel met het nog eveneens foutloze Quick ’20.

MO17 verliest eerste awayday
SC Cambuur MO17 moest zaterdag in alle vroegte (08.30 uur) aantreden tegen FC Meppel. De eerste awayday voor de meiden van Jos Miedema leverde geen punten op. De thuisploeg won met 2-0 en hield de punten dus thuis.

FC Meppel JO15 – SC Cambuur MO17 2-0
4. 1-0, FC Meppel
58. 2-0, FC Meppel

O15 na gelijkspel nog steeds aan kop
SC Cambuur O15 liet zaterdag op bezoek bij Almere City voor het eerst punten liggen (1-1). Een doelpunt van Nathan Nicolai werd in de tweede helft weggepoetst door de club uit Flevoland. Desalniettemin voeren de jongens van Matthias Frankema met zeven punten uit drie wedstrijden nog steeds de ranglijst aan.

Almere City O15 – SC Cambuur O15
39. 0-1, Nicolai
66. 1-1, Almere City

Weer dubbele cijfers voor O13
Met negen punten uit drie wedstrijden, 32 doelpunten voor en nul tegen heeft SC Cambuur O13 zich op overtuigende wijze geplaatst voor de volgende bekerronde. Na de zeges op LAC Frisia 1883 (0-5) en Drachtster Boys (16-0) werd zaterdag in het laatste pouleduel ook Blauw Wit ’34 met ruime cijfers verslagen: 0-11.