Fan van SC Cambuur
Nieuws

SC Cambuur druk doende op transfermarkt

SC Cambuur gaat doelman Tyrick Bodak overnemen van Jong PSV meldt Voetbal International. Hij zou transfervrij overkomen vanuit Eindhoven. Ook wil SC Cambuur graag Fedde de Jong die met AZ nog hoge ogen gooide in de Youth League willen overnemen.

SC Cambuur is na de degradatie druk doende op de transfermarkt om zich te versterken. De ploeg uit Friesland is al bezig met de komst van Yanick van Osch en een verlengde samenwerking met Remco Balk. Nu meldt VI dat Tyrick Bodak ook naar SC Cambuur komt. De 21-jarige goalie was afgelopen seizoen onderdeel van Jong PSV, maar wacht nog op zijn debuut in het betaalde voetbal. Bij SC Cambuur zal hij aansluiten in het beloftenelftal. 

Daarnaast denkt de club van trainer Sjors Ultee ook aan Fedde de Jong. De negentienjarige middenvelder was onderdeel van het elftal dat de Youth League namens AZ won, maar wacht nog op zijn doorbraak in het eerste elftal. Het is niet duidelijk of SC Cambuur inzet op een koop- of huurdeal. In Alkmaar ligt Fedde de Jong nog twee jaar vast.