Fan van SC Cambuur
Nieuws

SC Cambuur haalt Ilias Alhaft

SC Cambuur meldt via hun kanalen dat de club Ilias Alhaft heeft binnen gehaald. De club schrijft het volgende op hun website.

Deadline Day mag dan achter ons liggen, SC Cambuur heeft vandaag andermaal toegeslagen op de transfermarkt. Het gaat om vleugelaanvaller Ilias Alhaft, die gezien zijn contractvrije status per direct kan aansluiten bij de eerste selectie. Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract voor de duur van één seizoen.
 

Screenshot_20240903_181659_Instagram
De 27-jarige Alhaft is een voormalig Nederlands jeugdinternational met bijna 120 wedstrijden achter zijn naam in zowel KKD als Eredivisie. Die speelde hij voor respectievelijk Sparta Rotterdam en Almere City FC en in die wedstrijden wist hij 18 keer het net te vinden en was hij 13 keer de aangever. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor FC Noah, de nummer twee op het hoogste niveau van Armenië. Met 7 doelpunten en 8 assists was hij hier één van de dragende spelers.
 

Screenshot_20240903_181650_Instagram
“Daar zijn we heel blij mee”, is de eerste reactie van technisch manager Lars Lambooij op het aantrekken van Alhaft. “Na het vertrek van Silvester van der Water was de wens om een linksbenige buitenspeler aan onze selectie toe te voegen en Ilias voldoet zeker aan dat profiel. Hij beschikt bovendien over de nodige ervaring en we verwachten dan ook dat hij niet veel tijd nodig zal hebben om zich hier thuis te voelen.”

Screenshot_20240903_181642_Instagram

Welkom en veel succes, Ilias!

Foto's SC Cambuur media