Fan van SC Cambuur
Nieuws

SC Cambuur laat Issa Kallon nog niet gaan, zaakwaarnemer boos

Het Turkse Konyaspor heeft zich bij SC Cambuur gemeld voor Issa Kallon maar de club gaat niet akkoord met de aanbieding uit Turkye. Dus op dit moment blijft de snelle aanvaller gewoon in Leeuwaren voetballen.

Konyaspor heeft een bod van om en nabij de 300.000 euro neergelegd bij Cambuur. Kallon loopt aan het einde van dit seizoen uit zijn contract, dus dit is voor de club het enige moment om nog iets aan hem te verdienen, desondanks is Cambuur niet van plan om in te stemmen.

Technisch manager Foeke Booy laat aan VI weten dat het 'van de baan' is. Niet alleen het bod is te laag, het is voor Cambuur te kort dag om voor 31 januari een vervanger binnen te halen, schrijft Omrop Fryslan. Volgens de Leeuwarder Courant hoopte Cambuur op de komst van een spits, maar dat gaat niet door en is voor de club een extra reden om Kallon te behouden.

Zaakwaarnemer Menno Groenveld is allerminst blij met de gang van zaken, vertelt hij.  "Cambuur laat hem niet gaan. We hebben alles geprobeerd, maar het is niet voldoende. Ze gunnen het hem niet. Cambuur denkt alleen aan zichzelf, ze verwachten dat de speler zich inzet voor het behalen van Europa terwijl zij het hem juist op dit moment afnemen." Makkelijk gezegd van de zaakwaarnemer maar iedereen denkt in zo'n gevoel aan zichzelf dus ook hij.