Fan van SC Cambuur
Nieuws

SC Cambuur wil doelman Yanick van Os.

SC Cambuur is voornemens om de 26 jarige keeper Yanick van Os aan te trekken als nieuwe keeper. De gesprekken tussen zijn club Fortuna Sittard en SC Cambuur zijn in volle gang. Robbin Ruiter is op dit moment de eerste keeper bij de Friezen maar zijn contract loopt af en João Virginia is terug naar zijn club Everton omdat hij geblesseerd is en dit seizoen niet meer in actie kan komen. SC Cambuur heeft alleen dan Brett Minneman als doelman onder contract dus er zal een keeper bij moeten komen en zo heeft men het oog laten vallen op Yanick van Os. Hij zal een bekende zijn van trainer Sjors Ultee. Het contract van de keeper loopt in Sittard af dus kan transfervrij binnengehaald worden.

gettyimages-1414824470-612x612

De Franse middenvelder Robin Maulun zal SC Cambuur na dit seizoen verlaten, Hij kon zijn contract verlen want de club wilde hem houden maar na vijf jaar Leeuwarden heeft hij besloten om zijn heil ergens anders te gaan zoeken.

SC Cambuur heeft winteraanwinsten Navarone Foor en Bjørn Johnsen overigens aangegeven positief te staan tegenover verlenging van de samenwerking. Beide spelers, in het bezit van een aflopend contract, houden vooralsnog hun opties open.