Fan van SC Cambuur
Nieuws

SC Cambuur wil Thomas van den Belt halen

Het doorgaans zeer betrouwbare 1908.nl meldt dat SC Cambuur hoopt dat men Thomas van den Belt kan huren van Feyenoord. De middenvelder is niet mee op trainingskamp met Feyenoord in Oostenrijk en de club en speler zijn het eens geworden dat hij uit mag zien naar een nieuwe club. Een paar jaar geleden stelde hij alles in het werk om maar van PEC Zwolle naar Feyenoord te gaan verhuizen maar nu mag je spreken van een mislukt avontuur.  Een transfer naar Cambuur behoort nu tot een van de mogelijkheden voor de spelverdeler, meldt het medium. 
Screenshot_20240725-152237_Instagram

De Leeuwarders hebben deze week een eerste voorstel op tafel gelegd bij de Rotterdammers. Joris van Benthem voert de onderhandelingen tussen Feyenoord en de Keuken Kampioen Divisie-club. De gesprekken moeten uitwijzen of het om een verhuur of verkoop gaat. Gerald van den Berg, de vader van de middenvelder, werkt als financieel directeur bij Cambuur. 

Van den Belt werd in de zomer van 2023 voor 850.000 euro van PEC Zwolle overgenomen. De middenvelder wist nooit een onbetwiste basisspeler te worden bij de Rotterdammers. Van den Belt speelde tot nu toe elf duels in het eerste. Daarin maakte hij geen goals en gaf hij geen assists. Feyenoord is van mening dat Van den Belt altijd zijn waarde heeft behouden en willen de investering volgens 1908 daarom terugzien.