Fan van SC Cambuur
Nieuws

SC Cambuur wil zakendoen met AC Milan

Voetbal International meldt dat SC Cambuur wil gaan stunten met het aantrekken van Youns el Hilali van AC Milan. De degradant zou de 20 jarige talentvolle spits definitief over willen nemen en niet huren. Youns el Hilali is een twintigjarige spits, die ook als buitenspeler en aanvallende middenvelder uit de voeten kan. Hij was vorig seizoen actief in het O19-elftal van AC Milan. In competitieverband was hij goed voor dertien goals en drie assists in 26 duels, terwijl de Italiaan met Marokkaanse roots ook in de halve finale van de Youth League actief was. 

El Hilali, die in het verleden regelmatig trefzeker was in de opleiding van AC Milan, lijkt nu de overstap naar Cambuur te gaan maken. Volgende week wordt de jeugdinternational in Leeuwarden verwacht. Cambuur en Milan zijn namelijk tot een akkoord gekomen over een transfer. Er waren ook nog andere clubs in de markt, maar alleen een medische keuring staat de transfer van El Hilali in de weg.

Cambuur gaat de talentvolle aanvaller dus definitief overnemen. De club had geen oren naar een huurdeal, omdat het met vastgelegde spelers wil bouwen aan de toekomst.