Fan van SC Cambuur
Nieuws

Seizoenkaarten voor het Kooi Stadion weer beschikbaar!

Over één ding was iedereen het afgelopen zondag na afloop van de eerste wedstrijd in het Kooi Stadion het eens; wat hebben we een geweldig nieuw stadion! Een stadion waar je als voetballiefhebber alleen maar van kunt houden en waar je -zeker als het zometeen af is- vooraf, in de rust en na afloop fantastische faciliteiten hebt om er een mooie avond van te maken.

We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je hier elke twee weken bij wilt zijn met een eigen seizoenkaart en wat dat betreft hebben we goed nieuws, want ze zijn weer beschikbaar! Wees er wel snel bij, want op dinsdag 3 september begint de kaartverkoop voor de eerstvolgende thuiswedstrijd alweer en zullen er minder of geen seizoenkaarten meer verkrijgbaar zijn.

Online of bij het oude stadion
In ons nieuwe ticketingsysteem Tymes4 kun je na het aanmaken van een account zelf een mooie plek uitzoeken in ons digitale stadion. Dit regel je in een paar minuten via onderstaande link. Daarnaast ben je op werkdagen tussen 13.00 en 17.00 uur ook van harte welkom bij de administratie van het (oude) Cambuur Stadion.

> Klik hier om een seizoenkaart aan te schaffen