Fan van SC Cambuur
Nieuws

Silvester van der Water blijft bij SC Cambuur

SC Cambuur aanvaller Silvester van der Water zijn vertrekwens bij SC Cambuur wordt (nog) niet ingewilligd door de Friese club. RKC Waalwijk wilde hem wel inlijven maar SC Cambuur trok zelf de stekker uit de onderhandelingen meldt Omrop Fryslân.

Screenshot_20240902_154530_Instagram

De 27-jarige vleugelspeler maakte er geen geheim van dat hij deze zomer graag zou willen vertrekken uit Friesland. RKC bood hem een uitweg en daar had hij zelf ook wel oren naar. Van der Water en zijn zaakwaarnemer zouden zelfs al in Waalwijk zijn geweest om een eventuele transfer te bespreken.

Cambuur werkte echter niet mee en stopte de onderhandelingen met RKC. Hierdoor lijkt de kans groot dat de aanvaller in Leeuwarden blijft. Cambuur wil zich op de laatste dag dat de zomerse transfermarkt open is nog wel graag versterken, meldt de regionale omroep.

Silvester van der Water kwam in 2022 over van het Amerikaanse Orlando. Hij speelde tot dusver 37 wedstrijden voor Cambuur. Hierin wist hij vijf keer te scoren en gaf hij vier assists. Afgelopen winter werd hij verhuurd aan PEC Zwolle.