Fan van SC Cambuur
Nieuws

Update zanger en SC Cambuurfan Rick Folgers vanuit ziekenhuis

Zanger Rick Folkers die zwaargewond raakte na de ongereldheden na de wedstrijd SC Cambuur – SC Heerenveen deed op facebook een update over zijn situatie. Na de wedstrijd kreeg hij een steen tegen zijn gezicht gegooid die werd gegooid door een supporters van SC Cambuur. De steen was niet voor hem bedoelt maar voor de ME denkt zijn zwager die bij hem was. Zwager Perry van der Linden, broer van zangeres Romana, vertelde over het voorval nadat Rick buiten westen in elkaar zakte en hij hem net op kon vangen  "Zijn halve hoofd was verbrijzeld. De adrenaline gierde door mijn lichaam, Het bloedt stroomt uit het gezicht van Folkers. "Ik heb hem op zijn zij gedraaid om hem niet in zijn eigen bloed te laten stikken. Zo heeft hij daar gelegen tot de ambulance kwam", aldus Van der Linden, die denkt dat de baksteen voor de ME was bedoeld. "Er reed een ME-bus voorbij. Die probeerden ze te bekogelen, denk ik." Die middag is Rick vuur lang geopereerd. Dit was de eerste keer dat beide heren een wedstrijd van SC Cambuur bezochten en dan krijg je dit.

Rick Folkers schreef op zijn facebook pagina: Hallo allemaal even een update van mijn kant. Ik heb vanmiddag opnieuw een operatie gehad van rond de 3u waarbij ze opnieuw het jukbeen op plek hebben gezet en daarbij extra platen in de oogkast hebben gezet omdat deze zodanig verbrijzeld was waardoor het jukbeen constant verzakte. Verder is de zenuw zo erg beschadigd dat ik geen gevoel meer heb in de wang/lip. Het is te hopen dat deze ooit weer terug komt!

Lieve mensen, als er mensen zijn die informatie hebben zo als filmpjes of wat dan ook dan komen we graag in contact met deze mensen. De aangifte loop momenteel bij de politie! Mijn hoop is dat de dader gepakt word want zo als het nu lijkt ben ik en blijf ik getekend voor het leven!

Iedereen bedankt voor alle berichtjes en belletjes!

!!!!! Deel alsjeblieft dit bericht zo veel mogelijk!!!!!

Screenshot_20230228_121359_Facebook